Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten rozšířený výběr na jídelníčku bych zfleku podepsala, ale to by u nás bylo asi předemokratizováno - ježiš to je slovo, co? Zdravím Jarko, kdyby lidi měli víc tolerance a rozumu, tak by se kuřáci s nekuřáky ani snad nemuseli potkat. V

0 0
možnosti

Nevidím to tak pesimisticky. Naštěstí si ten antikuřácký zákon dobrosejové špatně načasovali. Teď přes léto to kuřáci ještě celkem v pohodě přežijí v azylu zahrádek a předzahrádek, ale s chladným podzimem přijde teprve to správné naštvání. A zrovna budou volby... Dost bych se divil, kdyby to, už jen z hecu, nehodila většina klasických hospodských a kavárenských povalečů třebas ODS, kterážto jasně deklaruje už teˇd, že hodlá ten zákon zrušit.

0 0
možnosti

To je hezky napsáno.

Už to nejspíš nebude dlouho trvat a současní "mocní" z nás budou mít ideální lidstvo.

1 0
možnosti

Tak toho se opravdu nebojím, neboť to se nepovede ani jim.

0 0
možnosti

Kdyby platilo současdné nařízení dříve - tak bychom zřejmě byli ochuzeni o odkaz díla Švejka ! Naprosto nechápu, jak Hašek putoval po krčmách, mezi půllitry něco sepisoval a Matěj Kuděj mu k tomu přikuřoval. Podobně pak OSVČ - vůbec nevybaven EET - Pan Vorel ! Ten, plynulý chod maloobchodu nezdržoval - běžně za pultíkem , třímeje v ústěch svou pověstnou pěnovku ! ... Inu zákaz kouření je počin mírného pokroku - v mezích zákona ! ... Nicméně problémů je ještě řada - co např. dělat s Dýmem bramborové natě !? :-)

0 0
možnosti

Počkat, až si někdo začne stěžovat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 11,21
  • Průměrná čtenost 441x
Píšu blbě, ale píšu ráda. Navíc jsem politicky nekorektní, nevlastním chytrý telefon, a v důchodu mám tolik času, že absolutně nic nestíhám.

Seznam rubrik