Diskuse

Škodná

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jaruško, připomněla jste mi velmi vtipnou formou, jak šmejdi umí ztrpčovat život. Někdy jen po trošičkách, stačí na to chvilku se nedívat při nákupech, a jsou schopni ukrást i z pytlíku housky, někdy ovšem zcizená věc má velkou váhu nejen pro majitele, ale i pro nenechavce. Pěkný příklad je u nás odněkud z Moravy. Tam někdo před pár lety šlohnul kamenné kostky na chodník. Takové ty 10x10x10 žulové, bylo toho co by uvezl tirák i s návěsem. Doufám, že se při tom aspoň pořádně nadřel. Udivilo mě, že se na to přišlo až asi za týden. Tahle halda fakt nikomu nechyběla. A ejhle - nikdo nikoho neviděl nakládat. Inu u nás v Čechách máme čímany, kam se hrabe Paříž. Pozdravuji a lituji s Vámi to kolo. Mám takovou blbůstku, dědečkův legionářský odznak. Dnes by o něj skoro nikdo nestál, ale moc by mě mrzelo, kdybych o něj přišla. On se z války (první světové) vracel domů z Vladivostoku další 4 roky. Takže si tu 1WW vlastně "užil" dvakrát.:-)V:-)

0 0
možnosti
JJ

Dano, případ žulových kostek má možná co dělat se sedmým divem socialismu: Přesto že všichni kradou, nikomu nic nechybí.

1 0
možnosti
MS

Ten odznak je zajímavý. Kde bydlíte ? ;-D

0 0
možnosti

Teď mě dochází, to jste se ptal asi paní Jarky, že? :-) Zdravím.

0 0
možnosti
JJ

Ale ne, pan Stehlík se zřejmě ptal Tebe, a mně to došlo teprve až teď.

0 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 12,38
  • Průměrná čtenost 441x
Píšu blbě, ale píšu ráda. Navíc jsem politicky nekorektní, nevlastním chytrý telefon, a v důchodu mám tolik času, že absolutně nic nestíhám.

Seznam rubrik