Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A když tak poslouchám toho Tonduzápotondu, tak mně napadá pokračování: "...Děda Mráz nám nejen zestaral, ale od r. 1989, co nám zdrhnul na Západ, i zbohatl. Už nechodí kolem jolky, ale vozí si zadek v luxusních saních a odnáší to Rudolf, co ho musí tahat tak, až mu zrudnul nos. A tak moji milí pokračujte s plněním úkolů všech Směrnic, které jsme přijali z Bruselu v rámci sjednocení právního systému, pochopme, že ty o zakřivení banánů i tuzemáku byly nezbytné pro rozvoj naší krásné vlasti, Evropy a pracujme všichni pro budoucnost. Budoucnost, kdy křesla našich zástupců v Evropské unii budou skálopevně ukotvena v našich myslích a v čele s Evropskou komisí, ECB a paní Merkelovou (s tou možná v pozadí), vydáme se opět na cestu ke světlým zítřkům, tentokrát celá Evropa jako jeden muž a jedna žena. Jinak by to bylo genderově naprosto nepřijatelné. Zazpívejme si novou koledu, kterou nám tady Jaruška tak pěkně uvedla: "I want a hippopotamus for Christmas..." to je nosný text a pěkně zůstává v hlavičkách našich dětí nápěvem, protože tomu v Čechách každý rozumí. Ať žije Evropský parlament v čele s.... - no to je jedno s kým.". Tohle by se ve světle nových časů muselo líbit i Tondovi, ne? Díky Jaruško, bylo to kanadsky svobodné, vtipné - a hezounké. Krásné Vánoce i Tobě, na Váš velký, krásný ostrov. :-)V:-)

0 0
možnosti
JH

jak bílé vánoce ? To je rasizmus, proč ne černé a žluté...

0 0
možnosti
VT

Bacha na ty Eskymáky - nekorektní. Jsou to údajně Inuité, nebo tak nějak.

0 0
možnosti
JJ

To je sice pravda, jenže v písničce o pečených kaštanech se zpívá: "And folks dressed up like Eskimos" (tehdy ještě politická korektnost neexistovala). Tak mě napadá: Jak se dnes jmenuje Eskymo? Nebo už také vzalo zasvé?

0 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 12,38
  • Průměrná čtenost 441x
Píšu blbě, ale píšu ráda. Navíc jsem politicky nekorektní, nevlastním chytrý telefon, a v důchodu mám tolik času, že absolutně nic nestíhám.

Seznam rubrik