Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J28i40ř98í 82T44o87m33á72š

8. 10. 2019 10:31

Můj postřeh z minulého týdne: Největší hřiby najdete tehdy, když je nemáte do čeho nasbírat.

0 0
možnosti

Přidala bych tam také, že psychiatři a jejich pacienti se liší hlavně tím, že ti první mají klíč. To už není tak docela zákon, ale realita. Jaruško díky za připomenutí. Vždycky mě v průšvihu potěší, když se mi připomene, že to platí i pro ostatní.:-) Papa do Kanady.R^

0 0
možnosti
Foto

Moc pěkné ;-D

Většinu popsaných zákonů musím bohužel potvrdit z vlastní zkušenosti

Když jsem schoval kalkulačku před vnuky, aby ji nezničili, už nikdy se nenašla Takže jsem ji de facto před zničením dokonale uchránil.

Víčko od objektivu foťáku mi vždy spadne na zem a zakutálí se pod skříň / Všechny skříně v domě mají tu povahu, že s nimi nejde hnout / Když propátrám škvíru pod skříní, kam víčko evidentně zapadlo, vždy zjistím, že tam žádné víčko není

0 0
možnosti

Dobrá výmluva ke koupi nového fotoaparátu!

0 0
možnosti
Foto

R^ Murphyho zákony jsem vždy uznával, neb je až zákonité, že platí, mnohdy nejen toliko obecně.;-) P.S.: takřka vždy si vzpomenu i u blogů na jeden z nich, a sice na ten o rozdílu mezi expertem a specialistou;-)

0 0
možnosti

Myslíte ten, že "specialista ví všechno o ničem, zatímco expert ví nic o všem?" Já mám někdy dojem, že právě ten hraje roli při vybírání šéfů (velikost neschopnosti je přímo úměrná výši postavení).

1 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 11,12
  • Průměrná čtenost 441x
Píšu blbě, ale píšu ráda. Navíc jsem politicky nekorektní, nevlastním chytrý telefon, a v důchodu mám tolik času, že absolutně nic nestíhám.

Seznam rubrik